Izvor: Radio 021, 28.Maj.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaesti Novosadski noćni bazar 7. juna na Spensu

Dvanaesti novosadski noćni bazar, održaće se u petak, 7. juna na platou Spensa.

Iako je prethodno najavljen za poslednji petak u maju, zbog lošeg vremena je pomeren na 7. jun.

Svoje proizvode predstaviće više od 330 malih izlagača, a svi posetioci biće u prilici i ovog puta da kupe prehrambene proizvode, unikatnu garderobu i obuću, nakit i nameštaj.

Pored raznovrsne ponude izlagača, posetioce očekuje i zabavni program.

Novosadski noćni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bazar trajaće od 18 časova do ponoći.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosadski noćni bazar u petak kod SPENS-a

Izvor: 021info.rs, 29.Maj.2019, 12:04

Zbog najave loših vremenskih prilika, promenjen je termin održavanja Novosadskog noćnog bazara. Dvanaesti novosadski noćni bazar biće održan u petak, 7. juna na platou SPENS-a, od 18 do 24 časa.    Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova.    -Koncept našeg bazara je rad sa malim...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.