Izvor: Radio 021, 26.Jan.2021, 08:08

Dva smrznuta tela pronađena u snegu kod Požege u Hrvatskoj

Radnici zimske službe u okolini Požege u Hrvatskoj, tokom akcije čišćenja snega na planini Papuk, pronašli su dva tela.

Na deonici puta Velika - Jankovac, kod skretanja prema vojnoj bazi, pronašli su smrznuto telo.

Nešto kasnije u blizini mesta pronalaska prvog tela pronađeno je i drugo. Ta informacija je potvrđena za Pozega.eu iz PU virovitičko-podravske čiji su inspektori obavili uviđaj.

Prve informacije govore da bi se moglo raditi o migrantima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koje su hladnoća i sneg zatekli na Papuku. Još nije poznato da li je osim njih bilo još ljudi čija su tela možda prekrivena snegom.

Na Papuku je mestimično i do pola metra snega. Na mestu gde su pronađena tela uz policiju izašla je i interventna policija jer se pretražuje veliko područje.

Više informacija očekuje se danas.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DETALJI TRAGEDIJE U HRVATSKOJ: Preminuli muškarci su iz okoline Požege, pronašli ih smrznute u snegu

Izvor: Kurir, 26.Jan.2021

Dva smrznuta tela mlađih muškaraca pronađena su u ponedeljak u šumskom predelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika u hrvatskoj, izvestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.