Dva policajca ranjena u Briselu

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva policajca ranjena u Briselu

Dva policajca u Briselu danas su ranjena kada ih je muškarac napao nožem, u kvartu koji važi za leglo džihadista. Istovremeno je jedna od glavnih želežničkih stanica u Briselu bila zatvorena zbog pretnje bombom.

Policija je pucala na napadača i ranila ga u nogu, posle čega je uhapšen.

Napadač je nasrnuo na policajce kada su mu tražili dokumenta na prometnoj ulici briselskog kvarta Skarbek, gde su svojevremeno teroristi koji stoje iza napada na aerodrom 22. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << marta imali radionicu za pravljenje bombi. Belgijski tužilac za borbu protiv terorizma istražuje incident.

"Ima razloga da verujemo da je napad povezan sa terorizmom", rekao je portparol belgijskog tužilaštva Erik Van der Šipt.

Severna železnička stanica i obližnja zgrada tužilaštva u Briselu evakuisane su danas posle podne zbog dojava o bombama, a upućeno je i upozorenje da je bomba i na železničkoj stanici Brisel-Midi.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.