Dušan Bajić kandidat LSV-a za gradonačelnika Novog Sada

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Bajić kandidat LSV-a za gradonačelnika Novog Sada

Dušan Bajić biće kandidat za gradonačelnika Novog Sada Lige socialdemokrata Vojvodine.

On je u LSV-u finansijski direktor, a trenutno je na čelu Razvojnog fonda Vojvodine. Bajić je bio direktor Spensa u periodu od 2000. do 2004. godine, a potom "Tržnice" od 2008. do 2012. godine.

Liga bi svog kandidata za prvog čoveka Novog Sada zvanično trebalo da predstavi u sredu.

Podsetimo da skoro nijedna stranka nije zvanično iznela informaciju o tome koga su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kandidati za gradonačelnika Novog Sada.

DS je javno izašao sa predsednikom Gradskog odbora Veljkom Krstonošićem, dok se za ostale stranke samo nagađa. Tako bi SNS trebalo ponovo da predstavlja aktuelni gradonačelnik Miloš Vučević, SRS šef gradskog odbora Đurađ Jakšić, a koaliciju DSS-Dveri Borko Ilić.

Autor: 021

Foto: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.