Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dunav je naše more" od 23. juna

Novosadsko BIG dečije leto koje će ove godine, po deveti put biti održano na brojnim lokacijama u Novom Sadu od 23. juna do 30. avgusta, obeležiće preko 250 programa za decu uzrasta od 3 do 14 godina.

Ulaz na gotovo sve programe, koji će biti održani u okviru manifestacije, biće besplatan, a slogan ovogodišnje manifestacije glasi "Dunav jenaše more".

U okviru svečanog otvaranja 9. Novosadskog BIG dečijeg leta, publika će imati priliku da prisustvuje programu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za decu i roditelje koji će prirediti članovi dečjeg hora "Suncokreti", plesnih studija "Stage" i "Vojvodina dens", članice studija "Zumba Fusion" i kapueristi.

Nakon svečanog otvaranja, prisutni će moći i da se pridruže bazaru kreativnih radionica na kom će se predstaviti sve institucije i organizacije koje su pripremile letnje programe za decu.

Spisak radionica, satnica, način prijave učešća, cene dnevne participacije kao i informacije o uzrastu kojem je namenjen određeni program, dostupni su na sajtu www.decinadar.org, na zvaničnoj fejsbuk stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra, ali i na sajtu na kom se nalazi web knjižica.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.