Dulić: Rafinerija po standardima

Izvor: B92, Beta, 27.Maj.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Rafinerija po standardima

Smederevo -- Rafinerija u Smederevu gradiće se po svim ekološkim standardima, investicije su neophodne Srbiji, kaže ministar ekologije Oliver Dulić.

Izgradnju nove rafinerije nafte u Smederevu vodiće država, izjavio je Dulić tokom posete tom gradu.

On je objasnio da Srbija neće dozvoliti prljave tehnologije i zagađenje životne sredine, ali i da želi velike investicije, i da ceo posao mora da bude potpuno perfektno urađen.

Dulić je Smederevcima poručio da će, ako oni odustanu od rafinerije, tu investiciju preuzeti Beograd, Novi Sad ili Subotica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dulić: Rafinerija po standardima

Izvor: Capital.ba, 27.Maj.2010

SMEDEREVO, Rafinerija u Smederevu gradiće se po svim ekološkim standardima, investicije su neophodne Srbiji, kaže ministar životne sredine Oliver Dulić. Izgradnju nove rafinerije nafte vodiće država, kaže Dulić i dodaje da Srbija neće dozvoliti prljave tehnologije i zagađenje životne sredine,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.