Izvor: Luftika.rs, 27.Avg.2020, 15:11

Dugo smo čekali NULU: U poslednja 24h nije bilo preminulih od korone, 125 novih zaraženih

Prema zvaničnim podacima, u poslednja 24 sata na koronavirus u Srbiji testirano je 8.836 osoba, njih 125 bilo je pozitivno, dok nismo imali preminulih!
Poslednji put dan bez smrtnih slučajeva imali smo 24. juna.
Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, na respiratorima u bolnicama širom Srbije se nalazi 36 pacijenata.
Zbog straha da virus ne bude “uvezen” iz okolnih zemalja, u kojima se na letovanju nalazi popriličan broj srpskih turista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odlučeno je da se putnicima na granicama meri temperatura, a da svi sumnjivi odmah budu poslati u kovid ambulante.
Ovo, međutim, ne znači da se odustalo od uvođenja obaveznog PCR testa ili karantina za naše povratnike iz inostranstva.
Izvor: Blic
Korona značajno slabi: Klinički centar Vojvodine se vraća u normalan režim rada

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KONAČNO LEPE VESTI! Bez preminulih u poslednja 24 sata: Novoobolelih 125!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2020

Na respiratorima u bolnicama širom Srbije se nalazi 36 pacijenata...U poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji testirano je 8.836 osoba, njih 125 bilo je pozitivno, dok nismo imali preminulih! Poslednji put dan bez smrtnih slučajeva imali smo 24. juna...Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.