Izvor: Radio 021, 16.Dec.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dubiozu kolektiv" za direktora Spensa

Kad bi momci iz benda "Dubioza kolektiv" bili direktori, menadžment Spensa možda ne bi tražio 20.000 dinara pomoći za svoje radnike.

Piše: Snežana Miletić

Prženje kakvo na svojim koncertima priređuju momci iz furioznog "Dubioza kolektiva" najbliže je onome što su na koncertima umeli da naprave orgazmički "Prodigy" ili kolosalni "Cypress Hill".

Koncert u krcatom "Spensu" na finalnoj OP- op, opa, dolazi Evropa, sad će da nas biju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sile svetske milicije - ENS-ovoj žurci bilo je veselje koje je u jednom trenutku pretilo da nadiđe granice realnog života.

I nije to samo vrcava muzika i njihovi tekstovi koji su za "Ninovu" nagradu - ali onu kakva je nekada bila, izgaranje na sceni do poslednjeg atoma snage, scenska odanost publici, već pre svega civilizacijske poruke koje bend jasno i precizno upućuje fašistima i političarima. A one bi komotno mogle da uđu u anale praktične demokratije.

Ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog toga, i ovaj njihov izuzetni koncert, za koji su intro bili obožavani ateistički dečaci Radule i dr Pop, trebalo bi da ima na umu svako kad narednog proleća krene na glasanje...

Jer: "Vratiće se Valter, jebaće vam mater"!

Samo neka požuri i stigne na vreme - pre prolećnih izbora!

A do dolaska Valtera, "Spens" bi momke iz "Dubioze"” mogao da postavi za svog direktora, jer danas uglavnom prazno zdanje, bilo bi stalno puno, radilo bi punom parom i ne bi moralo da prosi 20.000 dinara pomoći za svoje radnike.

Autor: Snežana Miletić

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.