Izvor: Radio 021, 30.Sep.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije pokušao da prošvercuje kokain u Švajcarsku

Švajcarski carinici otkrili su kod jednog državljanina Srbije, prilikom kontrole posle prelaza Dipoldsau, šest kilograma kokaina koji je pokušao da prošvercuje dolazeći iz Austrije u Švajcarsku.

Prema pisanju švajcarskih medija, ovaj Srbin je narkotike sakrio u bunkeru napravljenom od prostora koji je predviđen za rezervni točak. Bunker je napravljen od metalne ploče koja je postavljena iznad prostora namenjenog za rezervni točak i, kako se navodi, samo je putem električnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mehanizma mogao da se otvori.

U njemu bilo je sakriveno pet paketa kokaina u ukupnoj težini od šest kilograma.

Četrdesetvogodišnji Srbin je uhapšen, a kokain je predat policiji kantona Sen Galen.

Državno tužilaštvo u Sen Galenu pokrenulo je krivični postupak protiv srpskog državljanina, koji se nalazi u istražnom zatvoru.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.