Izvor: Radio 021, 26.Apr.2021, 13:37

Državljanin Srbije nudio nelegalne estetske tretmane u Beču

Austrijska policija uhapsila je državljanina Srbije (33) koji se sumnjiči da je od aprila prošle godine, u jednom iznajmljenom stanu u Beču, nudio estetske tretmane.

Prema saopštenju policije, on nema nikakvo medicinsko obrazovanje i nudio je svoje usluge mimo činjenice da je svojim tretmanima mogao pacijentima naneti teške povrede.

Jedna žena je zadobila takve povrede da je morala u bolnici biti podvrgnuta hiruškoj intervenciji. Nakon tog podnela je prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << policiji, na osnovu čega je pokrenuta istraga.

Na osnovu istrage policija je, u centru Beča, zatekla Srbina u trenutku pripreme za estetski tretman jedne pacijentkinje. Čuvari reda su ga priveli po nalogu tužilaštva, a potom ga pustili na slobodu uz podnetu krivičnu prijavu.

Novac pronađen kod njega, u visini od 2.680 evra, zaplenjen je.

Policija je pozvala sve građane, koji su se podvrgli tretmanu tog čoveka, da se jave i podnesu prijavu.

Takođe policija je upozorila na opasnost korišćenja ponude estetskih tretmana koji se nude preko društvenih mreža, kao što je to činio pomenuti Srbin.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.