Izvor: Radio 021, 05.Avg.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin Srbije i dvojica Turaka privedeni zbog tuče na granici

Državljanin Srbije priveden je na graničnom prelazu Tabanovce zbog tuče sa dvojicom Turaka, objavila je danas policija Severne Makedonije.

Kako se navodi u policijskom biltenu, 39-godišnji srpski državljanin N. Ž. i turski državljani S. E. (42) i S. H. (40) privedeni su na ulasku u Severnu Makedoniju iz Srbije "zbog narušavanja javnog reda i mira međusobnim fizičkim obračunom".

Tom obračunu na graničnom prelazu Tabanovce juče u osam časova, precizira se, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prethodila je rasprave oko saobraćajne nezgode koja se ranije desila.

Sva trojica privedenih, Srbin i dva Turčina, predati su policiji u obližnjem Kumanovu "na dalji postupak".

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OBRAČUN NA GRANICI Srpski državljanin privedn zbog tuče sa Turcima na prelazu Tabanovci

Izvor: Blic, 05.Avg.2019

Državljanin Srbije N. Ž (39) priveden je na graničnom prelazu Tabanovce zbog tuče sa dvojicom Turaka, objavila je danas policija Severne Makedonije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.