Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa piscem Simom Ćosinom u utorak u Bibliotečkom ogranku "Stevan Sremac"

Sima Ćosin biće gostovaće u utorak, 5. novembra u Bibliotečkom ogranku "Stevan Sremac", Narodnih heroja 5.

"Ćosin poseduje izuzetan pripovedački stil koji se dopada našoj publici i piše o temama koje su večite. Iz tog razloga, publika će imati priliku da učestvuje u interaktivnoj književnoj večeri, na kojoj će postavljati pitanja piscu, a on govoriti o likovima iz svojih romana", najavljuju u Gradskoj biblioteci.

Voditelj i domaćin ovog programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je bibliotekarka Monika Maširević.

Program će početi u 19 časova.

O autoru: Sima Ćosin je rođen 1950. godine u Srbobranu. Svoj radni vek proveo je radeći kao bibliotekar na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu. Po odlasku u penziju počinje da piše. Objavio je tri romana: "Slepački sokak", "Kuća na prodaju" i "Dušanov put". Autor je i zbirke pesama "Klošar ljubavi". Živi i stvara u Srbobranu. 

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.