Druga pobeda Vojvodine u SEHA ligi

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga pobeda Vojvodine u SEHA ligi

U svom pretposlednjem meču u SEHA ligi ove sezone, rukometaši Vojvodine su večeras u Novom Sadu savladali Borac iz Banja Luke 27:24.

Nakon početne prednosti domaćeg tima sa 4:1, Banjalučani se brzo vraćaju u igru i neretko preuzimaju vođstvo.

Rezultatska klackalica potrajala je do sredine drugog poluvremena kada crveno-beli uspevaju da se odlepe na četiri razlike i smireno privedu meč kraju. Najefikasniji je na utakmici bio Borčev Stefan Janković sa 9 pogodaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << s druge strane su Orbović i Todorović po 6 puta bili strelci.

Današnji duel ujedno je bio prilika za sve ljubitelje rukometa da dobiju besplatnu kartu za nedeljni susret 3. kola EHF kupa između Vojvodine i Porta.

Novosađani su trenutno sa 10 bodova na osmoj poziciji i imaju tri boda više od Borca i Radničkog, ali i dve utakmice više. Oproštaj u ovom takmičenju imaće pred svojim navijačima 11. marta kada će ugostiti beloruski Meškov Brest. (S.K.)

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Poraz Borca u Novom Sadu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Feb.2015

NOVI SAD - Rukometaši Borac M:tela izgubili su večeras, u okviru 15. kola SEHA lige, od Vojvodine u Novom Sadu, rezultatom 24:27 (13:12)...Kod Banjalučana najefikasniji su bili Stefan Janković sa 9, te Davorin Vujović, Branislav Obradović i Milan Đukić sa po 4 gola...Kod Novosađana, posebno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.