Dražen Vučić se već 5 godina bori sa metastazama, da bi pobedio potrebna mu je i naša pomoć

Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2020, 12:02

Dražen Vučić se već 5 godina bori sa metastazama, da bi pobedio potrebna mu je i naša pomoć

Već pet godina se Dražan Vučić (33) iz Novog Sada bori sa metastazama melanoma. Prema rečima njegove sestre, pored velikih uspona i padova proteklih godina, tok lečenja ide dosta dobro zahvaljujući doktorima na klinici Ačibadem u Istanbulu.
Predlog lekara je odlazak u Izrael, na TIL terapiju.

Za samu bolest je saznao tako što se u avgustu 2015. godine obratio lekaru nakon što je primetio uvećanje na vratu, za koje se ispostavilo da je metastaza melanoma na limfnom čvoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vrata.
Od tog dana kreće njegova svakodnevna borba sa ovom opakom bolešću.
Kako za Telegraf.rs kaže njegova sestra Slađana, Dražana krajem februara očekuje pregled u Izraelu, a tada se očekuje da dobije i predračun troškova.
Očekuje se da bi ta suma mogla da bude oko 180.000 evra. Da mu se stanje ne bi pogoršalo dok se novac ne skupi, Dražan ide na terapije u Istanbul, gde se leči od januara prošle godine.
Odatle su se upravo vratili, a prema Slađaninim rečima, opšte stanje njenog brata je dosta dobro. Pre tri nedelje je imao operaciju creva, od koje se oporavio.
Na kontroli u Istanbulu imao je pregled pet skenerom i njegova doktorka Bašak je zadovoljna. Ona mu je predložila dalju imunološku terapiju do odlaska u Izrael.

Da se s tumorom melanoma u metastazi Dražan bori samo osmehom i vedrinom, ovaj karatista odavno bi pobedio.
Međutim, njegova porodica zbog teške finansijske situacije nije u mogućnosti da obezbedi neophodna sredstva za nastavak lečenja, zbog čega je prinuđena da zatraži pomoć od dobrih i humanih ljudi.
Slanjem SMS poruke: Upišimo 227 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human227 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-458752-56
Uplatom na devizni račun: 00-540-0001808.5
IBAN: RS35160005400001808565
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal
Za Dražana je pokrenuto prikupljanje novca i na strani Gofundme.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.