Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2016, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaće pevačice koje su se skinule pred našim očima

Kako skrenuti pažnju na sebe? U poslednje vreme imamo priliku da vidimo sve više pevačica obnaženih u spotovima, stanim, ali i domaćim. Koje domaće zvezde su se skinule i pojavile se gole u spotu kako bi privukle pažnju na sebe?
Mia Borisavljević

Mia Borisavljević je privukla veliku pažnju spotom Dejana Milićevića za pesmu Kako da ne još davne 2008. godine. Ona je iste godine izdala ceo album za Grand produkciju, a tada je snimila jedan normalan spot, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nije naišao na reakciju publike. Zbog toga je odlučila da se skine do gole kože i prošeta gradom.

Nakon ovog spota su joj otvorila mnoga vrata.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.