Doktorka pacijentima umesto leka prepisivala islam

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorka pacijentima umesto leka prepisivala islam

Jedna doktorka iz Indije trenutno je pod istragom pošto je pacijente savetovala da praktikuju Islam jer će ih to "izlečiti".

Dr Džamema Hajat trenutno je pod istragom Ministarstva zdravlja jer je do nadležnih dospeo jedan bizaran recept u kojem ona starijem čoveku prepisuje Alaha.

"Primili smo više žalbi. Upozorili smo je nekoliko puta, ali ona odbija da sluša bilo koga", kaže dr Davendra Čudhari.

Jedna žena kaže da ju je dr Hajat savetovala da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << praktikuje islam umesto da joj preporuči medicinski tretman za osmogodišnju ćerku koja je imala moždani udar. Posle pregleda doktorka je recitovala stihove iz Kurana zbog čega je nesrećna žena ćerku odmah odvela kod drugog lekara.

Autor: B92

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.