Izvor: Radio 021, 10.Apr.2021, 16:59

Dok građani protestuju, Vučić, Brnabić i Mali na "branču"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da veruje da će uskoro biti moguće da svi kafići i restorani širom Srbije budu ponovo otvoreni.

Vučić je objavio fotografiju kako sedi sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim u bašti lokala u Beogradu na vodi.

"Posle napornih sastanaka, nešto između doručka i ručka sa prijateljima, na prelepoj beogradskoj Promenadi. Verujem da ćemo uskoro moći da otvorimo sve kafiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i restorane na nivou cele Srbije. Disciplinom i odgovornošću smo to zaslužili, a naša ekonomija mora da živi i da bude među najbrže rastućim u Evropi. Napred Srbijo", naveo je Vučić.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.