Dođite na kafu i pomozite osmočlanoj porodici Virijević

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dođite na kafu i pomozite osmočlanoj porodici Virijević

Novosadski novinari i sportisti danas od 16 do 19h organizuju još jednu akciju "jedna kafa, jedna sreća, nečija još veća" s ciljem da prikupe neophodan novac za osmočlanu porodicu Virijević iz Gračanice.

Porodica Virijević ima šestoro dece, od kojih je najstarija Dragana bolesna.

Ona ima tumor na mozgu, slepa je i nepokretna i njeni lekovi su izuzetno skupi. Ova porodica se suočava i sa mnogim drugim problemima. Žive u 12 kvadrata u kontejneru i nemaju osnovna sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << za život.

Zato je cilj ove akcije da se sakupi novac za školski pribor, sredstva za ličnu higijenu, hranu i ono najurgentnije. Novinari i sportisti i ovaj petak kuvaće kafu u centru grada, pored katedrale, a svi koji žele da pomognu dovoljno je da dođu na kafu i daju svoj doprinos.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.