Dodeljena sredstva nevladinim organizacijama za zaštitu životne sredine

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena sredstva nevladinim organizacijama za zaštitu životne sredine

Pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine Slobodan Puzović potpisao je danas ugovore sa predstavnicima nevladinog sektora za sufinansiranje projekata iz oblasti životne sredine.

Sekretarijat je dodelio ukupno 2 miliona dinara za projekte koji će se uglavnom baviti promocijom zaštite životne sredine i konkretnim aktivnostima na očuvanju i unapređenju prirodnih vrednosti, kao i programima edukacije i podizanja svesti javnosti u oblasti zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << životne sredine na teritoriji Vojvodine.

"Aktivizam udruženja građana iz oblasti životne sredine je na visokom nivou jer se na konkurs prijavila 181 organizacija sa svojim predlozima projekata, a odobrena su 54 projekta, 29 koji su usmereni ka organizacijama iz Bačke, 14 iz Banata i 11 iz Srema", rekao je Puzović.

On je istakao da su ovog puta značajno smanjena finansijska sredstva, budući da je ovaj sekretarijat ranijih godina delio preko 10 miliona dinara u ove svrhe.

Najviše prijavljenih projekata bilo je iz Bačke, zatim iz Banata, a najmanje iz Srema.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.