Izvor: Radio 021, 16.Jan.2020, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljen posao rekonstrukcije doma zdravlja na Limanu, vredan više od 800 miliona dinara

Firma "Bobar Beška" iz Novog Sada dobila je posao rekonstrukcije ambulante doma zdravlja na Limanu IV, vredan nešto više od 800 miliona dinara.

Rok za izvođenje radova je najduže 400 dana od uvođenja u posao, a garancija za radove ne može da bude kraća od dve godine od dana primopredaje radova.

Ova firma posao je dobila u pregovaračkom postupku u kojem je pozvana da se javi, a nakon javne nabavke koja je prvobitno pokrenuta u oktobru prošle godine. U otvorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << postupku nijedna od dve firme koje su se prijavile nisu ispunile uslove, a to su bile "Modulor" i "Bobar Beška". Obe firme pozvane su da se jave u pregovaračkom postupku s ispravljenim ponudama, ali je "Modulor" odustao od daljeg učešća.

Stoga je jedina validna, prihvaćena ponuda bila "Bobar Beške" u zajedničkoj ponudi sa firmama "Extra-auto transport", "Irina 2009 mm" i "Arhik", kao i sa podizvođačem "Neo inženjeringom".

Ugovorena vrednost radova je 688,9 miliona dinara bez PDV, odnosno 826,7 miliona dinara sa PDV.

Podsetimo, reč je o kompletnoj rekonstrukciji tokom koje se očekuje preseljenje osoblja i pokretne opreme u drugu ambulantu. Kako su gradski čelnici planirali još pre dve i po godine, kad se radio projekat, izgradnjom nove zgrade na Bulevaru patrijarha Pavla rasteretili su se punktovi Hitne pomoći, što će omogućiti da se deo doma zdravlja na Limanu preseli u Vršačku ulicu po početku rekonstrukcije.

Uoči ulaska u ovaj posao, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je za 021 da se mora dobro organizovati rad ustanove kad počne renoviranje ambulante na Limanu.

Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.