Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2022, 16:20

Dobrodošli u Novi Sad, evropsku prestonicu torture i agrokulture (VIDEO)

Da smo mi gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, sa svim tim parama, odneli bismo topli obrok paorima, svaki dan.
Ako ne od srca, ono marketinški, što njemu nikako da pođe za rukom. Stalno đonom, batinašima i kriminalcima. U gradu u kojem je rođen.
Bar jednom mudrost i ljudskost da pokaže. Pa i da se prikaže, a da nije na temu koja je dan mrmota iz izbora u izbore. Čeka i razočara se.
Mirović je suptilno otključao wc, pustio net. Po ko zna koji put pokazuje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mudriji od Vučevića. Možda je do marketinga i pr-a samo.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


Građani simpatišu paore. znaju da je dinar na zemlji težak. Mnogi su od zemlje pobegli.
Osim ruža koje su delili pripadnicama lepšeg pola, poljoprivrednici su Novosađanima u znak izvinjenja za „uzurpaciju centra grada“ delili i voće. Snimak možete videti OVDE.
Supe, mesa, sosa, nedelja je…
Izvor: Facebook/Ekološki front Novi Sad
Baka sa mizernom penzijom sela u taksi i došla da podrži ratare u Novom Sadu (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"VUČEVIĆ NIJE NIKAKAV NACIONALISTA, VEĆ PATRIOTA" Žarko Mićin o skandaloznom pisanju "Jutarnjeg lista" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 14:20

Žarko Mićin, šef kabineta gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, oštro je reagovao na pisanje hrvatskog "Jutarnjeg lista", u kojem se navodi da gradonačelnik Novog Sada "prati svog šefa Aleksandra Vučića, u pasivno-agresivnim napadima na Srbe koji letuju u Hrvatskoj."..- Nije gradonačelnik...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.