Izvor: Radio 021, 20.Jan.2021, 12:29

Dobar glas daleko se čuje: Najbolji vokali u petak u Presluškivanju

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 za petak priprema emisiju posvećenu najboljim pevačima i pevačicama.

U novom izdanju Presluškivanja moći ćete da čujete vokale koji plene svojom jačinom, bojom i neobičnošću. U izboru pesama za ovu "vokalnu" plejlistu agentima i autorima Presluškivanja Gorici Nikolin, Zoranu Striki i Dragani Prici Kovačević pomoći će, kao i svake nedelje, njihovi doušnici.

Nova emisija premijerno će se emitovati u petak, 22. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i možete je slušati uživo OVDE. U subotu ćete emisiju moći da preslušate na našem Mixcloud nalogu, a repriza na radiju se emituje u nedelju u podne.

Sve novosti u vezi sa emisijom možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.

Dok ne stigne petak, uživajte u poslednjem izdanju Presluškivanja posvećenom smešnim i zabavnim tekstovima.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.