Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktora “Vodovoda” kaznila saobraćajna policija

Novosadska saobraćajna policija danas nastavlja pojačanu kontrolu pešaka u saobraćaju.
Juče su na najprometnijim raskrsnicama kaznili oko 100 pešaka, koji nisu znali da ih policajci u civilu fotografišu, a među njima bio je i direktor “Vodovoda”, Branko Bjelajac, kog je patrola kaznila u blizini Železničke stanice, piše “Blic”. U akcijama pojačane kontrole, u poslednjih godinu dana kažnjeno je skoro 700 pešaka.
Komandir policijske ispostave “Zapad”, Rade Vukelić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << kaže da je cilj da što manje Novosađana pravi prekršaje i ne ugrožava svoj i tuđe živote. Dodaje da su patrole raspoređene na pet ili šest mesta, gde pešaci najviše prave prekršaje.
Za prelazak na crveno i van pešačkog prelaza sledi kazna od 5.000 dinara, a ukoliko neko vodi dete sa sobom dok čini prekršaj, kazna je do 30.000 dinara.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.