Izvor: Radio 021, 20.Feb.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Železnica podneo ostavku

Generalni direktor Železnica Srbije Miroslav Stojčić podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Prva TV.

Stojčić je funkciju generalnog direktora Železnica obavljao od 2015. godine, a pre toga je bio viši savetnik u Direkciji za infrastrukturu Železnica.

Stojčić je diplomirani saobraćajni inženjer, a pre mesta direktora tokom višegodišnjeg rada na železnici obavljao je poslove šefa železničke stanice Beograd, direktora Sektora za prevoz putnika, zamenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << direktora Sektora za saobraćajne poslove, šefa Sekcije za infrastrukturu čvora Beograd i savetnik direktora Direkcije za infrastrukturu.

Autor: TV Prva

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.