Izvor: Luftika.rs, 05.Avg.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktni Merkur nam donosi novi početak i rešenje starih problema

U četvrtak, 1. avgusta u ranim jutarnjim satima Merkur je konačno krenuo napred. Ovaj fenomen prati i mladi Mesec u znaku Lava, a sve u zvezdanim aspektima govori da smo na novom početku.
Mnogo toga nam postaje jasnije, kao da su nam misli bistrije.
Uviđamo nepotrebnost i štetnost nekih misli i uverenja.
U prilici smo da osetimo dah nove budućnosti, piše astrolog Julijana Oremović.
Donosimo odluku koju smo odlagali.
Ovo je vreme kada je svemu štetnom za nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dobro reći ne.
Postavljamo novi cilj.
Uspostavljamo, obnavljamo izgubljeni kontakt.
Rešavamo jedan problem iz prošlosti i odvajamo misli od onoga što je bilo, fokusirani smo na ono što dolazi i što možemo ostvariti.
Dobijamo informacije koje su nam potrebne.
Sve ono što smo shvatili i naučili u razdoblju od 7. jula pa dosad, sada možemo i da primenimo u stvarnosti.
I zapišite, zapamtite jedan datum koji će biti značajan. Reč je o 15. avgustu kada Merkur dolazi na poziciju s koje je krenuo retrogradno.
To je dan u kojem dobijamo odgovor, saznanje, uvid, u kojem napokon zatvaramo teme koje su bile značajne u vreme Merkurovog retrogradnog kretanja i imamo više vere u novu budućnost.
Zanimljivo je da se tada odvija i pun Mesec u znaku Vodolije. Dakle, nešto značajno i simbolično se može dogoditi, ako ne u spoljnom svetu, onda je sigurno reč o unutrašnjoj promeni.
Veliki ljubavni horoskop za avgust 2019: Ovan neodoljiv, Rak u dilemi, Devica oprezna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.