Izvor: Luftika.rs, 18.Apr.2021, 17:30

Devojko, ti imaš sponzorušu, a ne momka!

Na jednom sajtu gde korisnici redovno objavljuju svoje ispovesti, uglavnom anonimne, osvanula je i ova ispovest, u kojoj devojka traži mišljenje korisnika o svojoj vezi i zajedničkom životu sa partnerom:
“Živimo u mom stanu, imamo skoro istu platu.
Moja plata služi za plaćanje računa, hrane, kućnu hemiju, aparate, popravke, a njegova za njegove skupe hobije.
Piće u gradu plaćamo na smenu-jednom ja, jednom on.
U januaru smo počeli da štedimo za luksuzno letovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << – svako u zasebnu kovertu, svako od svoje plate.
Da li treba da napomenem da skoro ništa ne uspevam da uštekam, i da sam, od kada sam sa njim, primorana na razna odricanja?
Ranije sam izdržavala samo sebe, i uvek uspevala da skupim za sve što hoću, a sada jedva kraj sa krajem… Ne znam šta da radim…
I on se još čudi kako meni ne ostane ni 30 evra viška, a on eto, od svake plate odvoji po 250 minimum.
Zapravo, on nema gotovo nikakve izdatke.
Živi 200% na moj račun. Novac daje samo na te svoje hobije, a ostatak pakuje sa strane…
P.S. I njegov način ishrane je tek izdatak za sebe.
Uvek sam spremala tradicionalna jela, a on NIŠTA neće da jede, samo neke losose, avokada, ceđene sokove i slično.
To me mnogo košta.”, napisala je devojka u svojoj ispovesti.
Ovo su samo neki od komentara korisnika, a mi očekujemo i vaše mišljenje:
“Nimalo te ne žalim. Sama biraš to da radiš a svesna si da izdržavaš parazita. Ja ne da mu ne bih plaćala, nego ne bih ni bila s takvim likom. Računi, hrana i zajednički izlasci pola-pola, ostalo troši svako za sebe i to mi je jedina prihvatljiva opcija.”
“Kako glupa žena a žalosno je da ovako muškarac napise reklo bi se eh mora da je bomba ili šta, ženo ti plaćaš kao muškarci sponzorusu a nemoras zašto mu ne kažeš živi u tvom stanu ali je zadužen za troškove račune a namirnice kupuješ šta ti odgovara šta mu ne odgovara neka se sam kupi, ti si glupa sorry ali moraš da shvatiš”
“Pa ti njemu fino reci, od sledećeg mjeseca daješ pola para za kućne potrepštine, račune, hranu… Ako ne pristane, ostavi ga. Šta će ti takav čovjek u životu?”
“Kako misliš ne znaš šta da radiš? Pa prekidaj tu vezu! Ti kao da imas razmaženo dijete, a ne dečka!”
“Baš me zanima da li si pristala usmeno na varijantu “žena plaća sve,ja ništa”. Moj brat je upravo takav muškarac. Oduvek se uvaljuje ženama i koristi ih. Manipulator, zgodan i šarmantan. Bio mi je primer kakvog muškarca ne želim za muža. Pri tom je super brat.”
Neko? Nešto? Iko?
Kažu mi da sam papučar: Ja sam partner svojoj ženi, a ne gost koji je došao da jede i spava

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.