Devojčica umrla od stresa pred suočavanje sa pedofilom na sudu

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica umrla od stresa pred suočavanje sa pedofilom na sudu

Devetogodišnja devojčica umrla je od srčanog udara koji je bio posledica stresa dva dana pre nego što je trebalo da svedoči protiv dede njene drugarice koji je optužen da ju je seksualno napastvovao.

Ona je hitno prebačena u bolnicu u turskoj provinciji Izmir pošto se srušila kod kuće. Lekari, koji nažalost nisu uspeli da spasu dete, veruju da je strah bio preveliki za njeno srce.

Devojčica je bila pod takvim stresom da nije mogla da ide u školu četiri meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << posle zlostavljanja i išla je kod psihologa.

Čovek koji ima 58 godina tereti se da je napao devojčicu koja se igrala sa drugaricama na terasi. Dve devojčice su otišle sa terase, a ona je ostala sama. On joj je navodno rekao da će joj dati lutku kako bi je razveselio. Umesto toga, seksualno ju je napao. Devojčica je pobegla kući kod roditelja koji su pozvali policiju, a osumnjičeni je uhapšen pa pušten uz kauciju do suđenja.

Devojčica nije uspela da se oporavi od stresa. Prestala je da ide u školu, bila je previše uplašena da bi ostala sama i počela je noću da mokri u krevet. Kako se suđenje približavalo, postajala je sve nemirnija. Dva dana pre suđenja, srušila se i pala u nesvest. Odmah su je odvezli u bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

- Moja ćerka je bila jako uplašena nakon napada. Sada je izgubila život. Učiniću sve da taj čovek bude kažnjen - rekao je otac devojčice.

Autor: Dejli mejl/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.