Devojčica i dvojica motociklista povređeni u saobraćajnim nezgodama

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2018, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica i dvojica motociklista povređeni u saobraćajnim nezgodama

Tri osobe, među kojima i desetogodišnja devojčica, povređeno je u jučerašnjim saobraćajnim nezgodama na ulicama Novog Sada.

Najpre je oko 14:30 časova na uglu Ulice Novosadskog sajma i Kosančić Ivana 26-godišnji motociklista zadobio povredu noge. Prema rečima očevidaca, automobil je izleteo iz ulice na mestu gde je zabranjeno skretanje i udario mladića na skuteru. Ekipa Hitne pomoći je mladića zbrinula na licu mesta i prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i lečenje.

Oko 22 časa na uglu Ulice Ive Andrića i Heroja Pinkija devojčica (10) je zadobila povredu glave. Prevezena je na Dečiju hirurgiju na dalju dijagnostiku.

Takođe oko 22 časa, na Bulevaru kralja Petra motociklista od 30 godina zadobio je povrede kolena i ramena.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.