Izvor: Luftika.rs, 24.Maj.2019, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devicu, Vodoliju i Ribe svi smatraju čudacima, koji veruju u duhove i vanzemaljce

Mnogi od nas ponekad se zapitaju da li znamo baš sve o svetu oko nas, ili postoji i nešto mistično i paranormalno. Postoje znakovi Zodijaka koji su, ipak, duboko ubeđeni da je „istina negde tamo“.
Osobe rođene u znaku Device, Vodolije i Ribe u velikom broju su ubeđeni u istinitost paranormalnog.
Devica Device su pametne, ali isto tako, znaju da i najinteligentnije osobe uvek imaju otvoren um. Kada su u pitanju paranormalne stvari, Device su uvek zainteresovane za teme koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drugačije od njene ličnosti.
U očima drugih je često prizemljena i logična, ali jednostavno postoji nešto u duhovima i vanzemaljcima što je intrigira.
Ipak, najčešće će pokušati da da smisao svim tim stvarima umesto da samo uživa u nepoznatom.
Vodolija Vodolija je već 85 odsto vanzemaljac, tako da ima potpunog smisla da je fasciniraju paranormalne stvari.
Ona voli ideju da postoji nešto potpuno drugačije u našoj okolini sa čime možemo lako da se poistovetimo.
Međutim, ponekada može da ode predaleko sa svojim interesovanjima i vodi krajnje ozbiljne razgovore o poslednjoj lokaciji na kojoj je uočen Bigfut. Takođe, u rukavu uvek ima nekoliko zanimljivih teorija zavere, ako vas baš zanima.
Ribe Ribe vole da sanjare i maštaju, tako da je sasvim normalno da paranormalno za njih druga priroda.
Više veruje u duhove nego u vanzemaljice i čudovišta, ali potajno misli da zaista postoje.
Paranormalno oduvek zanima Ribe jer znaju da stvari ne mogu da budu logične sve vreme i zato, ako neko ikada stupi u kontakt sa drugom stranom, to će biti one.
Kako se ponašaju znaci Zodijaka kada se zaljube

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.