Izvor: Radio 021, 04.Avg.2020, 07:02

Detelinara, Novo naselje i Satelit bez tople vode

Detelinara, Novo naselje i Satelit danas, 4. avgusta neće imati tople vode zbog radova.

Novosadska toplana saopštila je da će u utorak od 8 časova zbog obaveznih godišnjih radova na reviziji trafostanica na Toplani "Zapad", biti prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople vode za objekte na konzumnom području Toplane "Zapad". Tu spadaju Detelinara, Novo naselje i Satelit. Ovi delovi Novog Sada toplu vodu će dobiti danas, u poslepodnevnim časovima.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << danas zbog rekonstrukcije vrelovoda u bloku ulica Milenka Grčića, Stevana Divnina Babe i Oblačića Rada, od 5 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople vode za objekte u sledećim ulicama:

- Starine Novaka 15-21;

- Rumenački put 7-31;

- Janka Čmelika 113-127, 110;

- Veselina Masleše 122-150;

- Oblačića Rada 26-36.

Stanari i objekti u ovim ulicama toplu vodu će dobiti danas, u ranim večernjim časovima.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.