Izvor: Radio 021, 02.Mar.2021, 10:48

Desetogodišnje dete na biciklu i maloletnik na motoru povređeni u udesima na Telepu i Varadinskom mostu

Pet osoba, među kojima su 10-godišnje dete i 17-godišnji momak na motoru, povređeno je u udesima proteklog dana u Novom Sadu.

Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoć dr Zoran Krulj, prva intervencija lekarskih ekipa bila je oko sedam sati ujutru u Savskoj 10 na Klisi, a nakon sudara dva vozila. Zbrinut je 48-godišnji muškarac, te prevezen u Urgentni centar KCV na hirurgiju.

Desetogodišnje dete na biciklu povređeno je u udesu koji se u 10:20 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dogodio na uglu Senteleki Kornela i Stanoja Glavaša na Telepu. Dete je zbrinuto na licu mesta i prevezeno na odeljenje dečje hirurgije Dečje bolnice.

Hitna pomoć intervenisala je i nešto nakon 15 časova na Varadinskom mostu, gde je na novosadskoj strani povređen 17-godišnjak na motoru. Na licu mesta je zbrinut i prevezen u Dečju bolnicu na dalje lečenje.

Sudar dva vozila dogodio se u 17:20 na uglu Rada Kondića i Prvomajske u Futogu. Kako navodi dr Krulj, lekarska ekipa je po pozivu policije zbrinula 54-godišnju ženu, koju je potom prevezla na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Poslednja intervencija lekarskih ekipa bila je nešto nakon ponoći na Futoškom putu, kod garaže GSP. Na tom mestu je oboren pešak, 59-godišnji muškarac, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.