Izvor: Radio 021, 02.Maj.2021, 21:37

Deset razloga zbog kojih se najviše svađaju vozači i suvozači

Evropsko istraživanje sprovedeno ispitivanjem 2.000 vozača bavilo se svađama u automobilima, što je česta pojava. Svađaju se supružnici, svađaju se partneri, svađaju se deca i roditelji, svađaju se poslovni partneri.

Istraživanje koje je sproveo Nissan, otkrilo je šta kod vozača najviše smeta suvozačima i drugima putnicima u vozilima. Korišćenje mobilnog tokom vožnje je na prvom mestu, a potom slede akcije koje su povezane s agresivnim stilom vožnje - sve do 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mesta na kojem je umor vozača, koji ne odustaje...

Top 10 najiritantnijih stvari kod vozača - prema suputnicima:

- Korišćenje telefona tokom vožnje

- Vožnja na repu (preblizu automobilu ispred)

- Opasno preticanje

- Kočenje u poslednji trenutak

- Nepotrebno oštro ili naglo kočenje

- Brzina

- Propust da naznači skretanje

- Monopolizovanje brze trake

- Monopolizovanje srednje trake

- Vožnja dok je vozač umoran

Autor: Revijahak.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.