Derbi domaćeg prvenstva u petak

Izvor: B92, 23.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbi domaćeg prvenstva u petak

U petak, 24.10. 2008. godine u beogradskoj dvorani Pionir, odigraće se derbi susret Prvenstva Srbije između Partizana i Novog Sada.

Biće to prvi duel ovih rivala posle prošlogodišnjeg finala plej ofa u kome je Partizan trijumfovao 3:0 u pobedama. Tim Novog Sada se u prelaznom roku pojačao dugogodišnjim prvotimcima Partizana Mamićem i Čukovićem, kao i reprezentativcima iz Vojvodine Predragom i Dušanom Milosavljevićem.

Od stranih hokejaša u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vicešampiona države su ostali Rus Popravko i Slovak Klokner, dok su pridošlice Kanađanin Zettler (igrao za C. Zvezdu), Rus Blinov i Slovak Vadrina. Redove Novosađana su napustili reprezentativni bek Jerković (prešao u Vojvodinu) i najbolji strelac Gabrić (vratio se u Partizan).

Partizan će u derbiju nastupiti značajno oslabljen, zato što zbog povreda neće moći da igraju napadači Milovanović i Ogrizović. Marko Milovanović je, posle nesmotrenog starta Zvezdinog beka Bibića, zadobio težu povredu unutrašnjih ligamenata.

Prve prognoze su da će nositi gips dvadesetak dana, a na led bi mogao da se vrati tek za mesec i po dana. Mladi Pavle Ogrizović je slomio vilicu u nedeljnom susretu juniorskog prvenstva. Utakmica Partizan-Novi Sad se ne boduje za regionalnu Panon Ligu, a počinje u 17 sati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.