Izvor: Radio 021, 12.Avg.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Somborske rampe uskoro dobija osvetljenje

Somborska rampa, na granici između Novog naselja i Veternika, već izvesno vreme nalazi se u lošem stanju, a situaciju dodatno otežava nedostatak javnog osvetljenja.

Vožnja kroz Somborsku rampu ne predstavlja baš najugodniji doživljaj. Neravan pun, rupe i nepostojanje javnog osvetljenja na delu ove saobraćajnice čine je opasnom.

To bi trebalo da bude promenjeno uskoro, kažu za 021.rs u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije (UGZI), ne precizirajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << datum. Sredstva za postavljanje osvetljenja u ovoj godini budžetom nisu predviđena, ali obnova ove ulice i postavljanje rasvete na jednom njenom delu jeste predviđeno projektom produžetka Bulevara Jovana Dučića i njegovog spajanja sa Ulicom Dragoslava Srejovića u Veterniku.

"Sem izgradnje saobraćajnice bulevarskog tipa u dužini od oko 330 metara, predviđen je kružni tok saobraćaja na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i ulica Dragoslava Srejovića i Somborske rampe. Kao pristupni krakovi kružnoj raskrsnici biće izgrađen deo Ulice Somborska rampa, levo i desno od kružne raskrsnice. U okviru izgradnje planiranih saobraćajnica, biće izgrađeno i javno osvetljenje", napominju u UGZI.

U upravi dodaju da je u toku postupak javne nabavke za ove radove i da se uskoro očekuje potpisivanje ugovora sa izvođačem radova na izgradnji produžetka novonaseljskog bulevara.

Autor: Z. Strika

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.