Defile ulicama i koncert zatvaraju moto sezonu u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile ulicama i koncert zatvaraju moto sezonu u Novom Sadu

Moto unija Srbije u saradnji sa Blokstok festivalom u subotu 22. septembra u Novom Sadu tradicionalno organizuje zatvaranje moto sezone u Srbiji.

Okupljanje počinje na Mišeluku, a kasnije kreće i defile novosadskim ulicama, kao i koncert rokenrol muzike u saradnji sa Blokstok festivalom.

"Nastupiće bend Crni Paun sportiste Nenada Pagonisa, koji je ove godine na Blokstoku napravio sjajnu atmosferu. Pored njih, tu su i prijatelji Moto unije, bend Usamljeni jahači. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ozvučenje i rasveta će biti na znatno ozbiljnijem nivou nego ranijih godina, a ulaz na koncert je slobodan i svi su dobrodošli", kažu iz Blokstok festivala.

Motociklizam potencijalno može imati veliki značaj za turizam i privredu Novog Sada, objašnjava Predsednik Moto unija Vojvodine i Srbije Saša Malinović.

"Prema nekim procenama u našu zemlju na svim graničnim prelazima uđe blizu 300.000 motocikala, dok gotovo dve trećine od tog broja prođe auto-putem pored Novog Sada. Nažalost, mali broj zaista i svrati u grad. Smatramo da je moguće iskoristiti ovaj ogromni turistički potencijal, naročito ako uzmemo u obzir da Novi Sad u poslednjih nekoliko godina izrasta u centar "bajkerske" supkulture u regionu. Potrebno je ponuditi interesantan sadržaj koji će naš grad pozicionirati na evropsku mapu, i na tome uz podršku Grada uspešno radimo", dodaje Malinović.

Očekuje se da na defileu bude premašen prošlogodišnji rekord od 880 motora, a za to je potrebano da svi ljubitelji motocikala dođu na Mišeluk i Ribnjak, nezavisno od toga da li su članovi nekog kluba ili ne, odnosno koje su kubikaže njihovi dvotočkaši.

Okupljanje je zakazano za 12 časova na Mišeluku, a sat kasnije kreće defile novosadskim ulicama. Vožnja se završava na platou ispred hostela "Hajdučka noć" na Ribnjaku, gde će biti organizovan koncert.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.