Dečija radionica o hrabrim ratnicima i osvajačima u DKC

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečija radionica o hrabrim ratnicima i osvajačima u DKC

Edukativno-zabavna radionica "Kako je Kukurek ubio Aleksandra Velikog" održaće se u subotu, 6. februara u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.

U pitanju je prva radionica ciklusa "Hrabri ratnici - veliki osvajači".

U čemu je sličnost između Aleksandra Velikog i Mihajla Pupina? Kako je mladi crnooki princ šašavih lokni zauzdao Bukefala? Zašto nije ubio drskog Diogena? Da li je on baš zapalio Persepolis? Zašto je Aristotel morao da pravio skraćenu verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ilijade, šta je napisano na "smaragdnoj" ploči i zašto je u pohod na istok poneo samo "nadu", neka su od pitanja na koja će ova radionica pokušati da da odgovor. U kreativnom delu deca će praviti "Aleksandrovo" koplje i konja.

Radionica će početi u 11 i trajaće do 13 časova i obuhvata uzrast od 6 do 12 godina. Prijave za radionicu su obavezne na broj telefona 063 521 123 (sms: ime i prezime deteta i uzrast).

Participacija je 250 dinara.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.