Izvor: Blic, 09.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak ranjen na ulici u Novom Sadu

Šesnaestogodišnji B.P. ranjen je juče oko 11 sati dok je prolazio raskrsnicom ulica Janka Veselinovića i Koste Racina u novosadskom naselju Detelinara.

Dečak je, kako „Blic" saznaje u dežurnom istražnom odeljenju novosadskog Opštinskog suda, zadobio prostrelnu ranu desne natkolenice. Odmah posle ranjavanja, događaj je prijavljen policiji, a Hitna pomoć odnela je ranjenog B.P. na hirurško prijemno gde su se lekari pobrinuli za njegovu povredu. Kako saznajemo, on je van >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << životne opasnosti, ali je zadržan na lečenju.

Na mestu ranjavanja nisu nađeni nikakvi tragovi, čak ni oni koji bi uputili na to iz kog smera je hitac stigao. Lekari Kliničkog centra nakon pregleda rane pretpostavili su da se radi o malokalibarskom oružju. Međutim, lekari nisu mogli da ustanove koja je rana ulazna, a koja izlazna, tako da je i posle pregleda ostao nepoznat smer iz koga je stigao metak.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je mladića ranio zalutali metak. Za sada, ipak, ni ostale mogućnosti nisu isključene, a detalje će otkriti dalja istraga.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.