Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak povređen u saobraćajnoj nezgodi na Limanu, sudar dva kamiona na putu za Kać

Pet osoba je povređeno u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su oko 7:15 časova na Bulevaru oslobođenja, kod Futoške pijace, zbog sudara automobila i autobusa. U toj nezgodi povređen je šezdesetčetvorogodišnji muškarac, koji je zadobio lakše telesne povrede. Nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen je u Urgentni centar.

Nešto posle 11 časova dogodio se sudar tri vozila ispred Dečije bolnice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Tom prilikom lakše povrede zadobila je šezdesetpetogodišnja žena, koja je zbrinuta na licu mesta.

"Treća nezgoda dogodila se oko 13:30 časova, na uglu Narodnog fronta i Balzakove ulice. U pitanju je saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao motor, a povređena je četrdesetdvogodišnja žena i četrnaestogodišnji dečak. Nema izjašnjenja lekara sa terena o kvalifikaciji povreda. Dečak je prevezen na Dečiju hirurgiju, a žena u Urgentni centar", kaže za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su i oko 15:20 časova, na putu za Kać, kod pumpe "Jelić", gde je došlo do sudara dva kamiona. Višestruke telesne povrede zadobio je četrdesetšestogodišnji muškarac, koji je nakon zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.