Izvor: Luftika.rs, 14.Jun.2021, 10:39

Dečak (10) se utopio na bazenu u Odžacima, sumnja se da ga je gurnuo osmogodišnjak

Telo desetogodišnjeg dečaka B.P. pronađeno je noćas oko 2.20 u gradskom bazenu u Odžacima.
Nestanak dečaka policiji je oko 22 sata prijavio otac.
Prema prvim rezultatima istrage, nije bilo sumnjivih okolnosti. Međutim, prema pisanju beogradskih medija, utvrđeno je da je najverovatnije 8-godišnji dečak gurnuo desetogodišnjaka u bazen. Dečaci su u tom trenutku bili sami na bazenu, pišu Novosti.
U cilju utvrđivanja svih okolnosti, i kako bi bila uzeta izjava od 8-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dečaka, biće angažovani Centar za socijalni rad i dečji psiholog.
Nadležno javno tužilaštvo naložilo je i dodatne provere kako bi se utvrdila eventualna odgovornost uprave bazena u Odžacima.
Sud dodelio 9-godišnju devojčicu ocu koji je tuče i drži zaključanu. Centar za socijalni rad krije informacije

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNIMCI KAMERA OTKRIĆE OKOLNOSTI UTAPANJA: Telo dečaka koji se udavio na bazenu u Odžacima poslato na obdukciju

Izvor: Blic, 14.Jun.2021

Na gradskom bazenu u Odžacima sinoć oko 22 časa pronađeno je telo desetogodišnjeg dečaka B. P. bez znakova života. Telo je pronađeno otrilike pola sata pošto je oko 22 sata otac policiji zvanično prijavio nestanak sina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.