Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata o Novom Sadu na društvenim mrežama

Zelena debata na temu „Virtuelni grad – Novi Sad na društvenim mrežama“ održava se u sredu 1. juna u 19 sati u Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada. Zelena debata je forma susretanja stručne i laičke javnosti, institucionalnih i vaninstitucionalnih zainteresovanih strana, na teme iz oblasti kulture urbanog življenja.
Ovoga puta pričaće se o fenomenu on-lajn zajednice i njenom uticaju na virtuelni i na stvarni život  grada. Bezmalo 80.000 Novosađana nema dilemu da li da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << veruje samo svojim očima ili i slikama iz života, na način kako ga vide Slađana Gajić – Šta je novosadski,  Nikola Arežina – Fruškać i Nikola i Stefan – NSU-Uživo sa novosadskih ulica.
Kao i uvek, na kraju debate učesnici će uputiti javne zahteve i predloge nadležnima, sa ciljem da se utiče na odluke na lokalnom nivou ali i na zakonska rešenja, kojima se preuzima odgovornost za sveukupan održivi razvoj društvene zajednice.
Posetite #MojaKravicaFoodTalk  

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.