Danica Ristovski bivšem mužu Lazaru poslala snažnu poruku: Mislio si da ću plakati? (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022, 20:57

Danica Ristovski bivšem mužu Lazaru poslala snažnu poruku: Mislio si da ću plakati? (FOTO)

Danica Ristovski je pune četiri decenije bila u skladnom braku sa poznatim glumcem, da bi se pre nekoliko meseci par razveo. Danica je nastavila dalje sa svojim životom, ali je bivšem suprugu poslala snažnu poruku.
Mnogi su se zapitali kako će glumica, koja je mnogo godina provela posvetivši se porodici, sinovima i suprugu, pa zbog toga na neko vreme stopirala i svoju karijeru, podneti ovaj udarac. Ipak, Danica Ristovski posle razvoda svoj život je nastavila punom parom, posvetivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se poslu više nego ikad.
Naime, iako je dugo nismo videli u javnosti, jedna od omiljenih zvezda serije „Igra sudbine“ pojavila se na premijeri 500-te epizode sa širokim osmehom. Ispunjena, srećna i ponosna na projekat na kome već treću sezonu za redom posvećeno radi, Danica Ristovski harizmom je prisutne ostavila bez daha.
Foto: Boško Karanović Primetili su mnogi da Danica Ristovski posle razvoda zrači, da izgleda bolje nego ikada, a u tome su pročitali i jasnu poruku upućenu bivšem mužu, da nema predaje, čak ni posle kraja jedne, četiri decenije duge priče i da je glumica čvrsto rešena da za nju sada nastupaju još bolji dani.
Izvor: Story
Beograđanki pukao film: 13 užasnih stvari koje sam trpela od svekrve – od A do Š! (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.