Izvor: Radio 021, 21.Jan.2020, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - utorak, 21. januar

Danas u Novom Sadu možemo da očekujemo niz edukativnih sadržaja, ali i nekoliko zabavnih događaja.

12 časova

Razgovor o knjizi "Zločini okupatora u Vojvodini 1941-1944." održava se u prostorijama Prometeja.17 časova

Razgovor "Izgradnja zajednice na Kosovu i u Vojvodini" odvijaće se u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine na Spensu.

18 časova

Predavanje "Napredne metode digitalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << analize slike - spoj veštačke inteligencije i proučavanja kulturnog nasleđa" održaće se u Galeriji Matice srpske.Predstava "Na vukovom tragu" igra se u Pozorištu mladih.Razgovor o mogućnostima pronalaska prakse u IT sferi biće u StartIT centru.Predavanje "Vijetnamski rat – pobeda ili poraz" održava se u Američkom kutku.19 časova

Rođendanska nedelja Novosadskog pozorišta počinje tradicionalnim Dramskim takmičenjem vojvođanskih mađarskih pisaca.Crtanje po modelu održava se u Domu b-612.20 časova

Slušaonica benda "Disciplina kičme" biće u Omladinskom centru CK13.21 čas

Predstava "Aj, Karmela" igra se u Srpskom narodnom pozorištu.22 časa

Burazersi su i ovog utorka u London pabu.23 časa

"Tuesday Pimpin'" veče je u klubu Cuba Libre.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.