Izvor: Radio 021, 29.Jan.2020, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - sreda, 29. januar

Danas u Novom Sadu možete posetiti različite tribine, projekcije filmova, svirke i druge događaje.

17 časova

Kineski festival svetla u susret obeležavanju Kineske nove godine održava se u Limanskom parku od 17 časova.

18 časova

Književni klabing na temu Orvelovog romana "Niko i ništa u Parizu i Londonu" organizuje se danas u 18 časova u Crnoj kući.

19 časova

Kviz veče u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Inkvizitora održava se u Radio kafeu, a ekipe počinju da se okupljaju od 19:30 časova.Tribina "Kralj Aleksandar I Ujedinitelj" održava se u Kulturnom centru Novog Sada od 19 časova.Zajednička veganska večera u Crnoj kući počinje u 19 časova, a ovoga puta donacije će biti upućene novosadskom Udruženju za zaštitu životinja SPANS.Izložba fotografija "Prošireni vidici Novi Sad" Ferdinanda Francisa biće prikazana u Kulturnoj stanici Svilara u 19 časova.Koncertna promocija knjige "Srbi i evropski kompozitori" u svečanoj sali Gradske kuće počinje u 19 časova. Opširnije OVDE.

20 časova

Humoristička priredba "Priče i pesme" Zorana Kesića održava se u Pozorištu mladih od 20 časova.Predavanje "Psihoterapija i potraga za smislom" održaće se u knjižari "Zenit", sa početkom u 20:30 časova.Animirani film "Kiki's Delivery Service" u okviru serijala "Ghibli sreda", prikazuje se u Crnoj ovci od 20:30 časova.

22 časa

Bend Moonshine Alligators nastupa u pabu Lazino tele od 22 časa.Žurka latino muzike u Martinom pabu počinje u 22:30 časova.

23 časa

Cuba Neon Wednesday počinje u 23 časa u klubu Cuba Libre.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.