Izvor: Radio 021, 27.Jan.2020, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - ponedeljak, 27. januar

U Novom Sadu danas će u ponudi biti predstave i nekoliko izložbi.

19 časova

Izložba crteža Tamare Žderić biće otvorena u 19 časova u Likovnom salonu Kulturnog centra Novog Sada.Tribina "Rastko Nemanjić, Sveti Sava - tvorac srpskog identiteta" održaće se u 19h u klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je prof. dr Boris Stojkovski.U Novosadskom pozorištu od 19h poslednji put će biti izvedena predstava "Crni", a povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rođendana ove kulturne ustanove. Više o predstavi OVDE.Predstavljanje knjige "Pisma s juga" Marka Tomaša održaće se u 19h u Zenitu.Film "Žao nam je što smo vas propustili" biće prikazan od 19h u Kulturnom centru Novog Sada.Predstava "Tartif" (Komično u klasičnom) igraće se od 19:30h u Srpskom narodnom pozorištu.

20 časova

Izložba crteža i grafika Jelene Bjelice, pod nazivom "Planetarni pejzaži", biće otvorena u 20h u Malom likovnom salonu. Više o izložbi OVDE.Novosadska premijera predstave "Sumrak bogova" Beogradskog dramskog pozorišta održaće se danas u NIS-ovoj svečanoj sali od 20h.U Srpskom narodnom pozorištu od 20:30h biće izvedena predstava "Katar".

21 čas

Film "Okrug" biće prikazan od 21 čas u Kulturnom centru Novog Sada.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.