Izvor: Radio 021, 17.Nov.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - nedelja, 17. novembar

Nedeljni dan u Novom Sadu možete da iskoristite da posetite pozorište, ali i da poslušate muziku ili pogledate neki film.

11 časova

Film Freak Flock, celodnevno gledanje filmova, održaće se u Domu b-612, sa početkom u 11 časova.Lutkarska predstava "Vuk i jarići" igraće se u Pozorištu mladih, sa početkom u 11 časova.Predstava za decu "Aladin" igraće se u Novosadskom novom teatru, u 11:15 časova.

12 časova

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Međunarodni dan studenata biće obeležen celodnevnim programom u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, sa početkom u 12 časova.Dečija predstava "Crvenkapa i Vučko" igraće se u Rođendaonici pozorištu "Teatrilo", u 12 časova.

13 časova

Osnovna obuka građana na temu medijske pismenosti održaće se u Američkom kutku, u 13 časova, a prijave su obavezne.

18 časova

Atipik Matinee biće organizovan u KC Lab, sa početkom u 18 časova. Događaj na kojem će se govoriti o razvijanju kraft kulture, džinu kao piću iz kućne radinosti i degustacija, biće organizovan u Kraftoteci, u 18 sati.

19 časova

Projekcija filma "Slavna 24 sata" organizovana je u Kulturnom centru Novog Sada, u 19 sati.

20 časova

Jovićević/ Miklós/ Wójcinski trio nastupiće u Kulturnoj stanici "Eđšeg", u 20:21 časova.Zoran Kesić će pričati priča i pevati pesme u Pozorištu mladih, u 20 časova.Jelena Radanović održaće stend ap veče u Gerili, u 20 časova.Belgrade baroque nastupiće u Kulturnoj stanici "Svilara", u 20 časova.

21 čas

Film "Izbačeni" biće prikazan u Kulturnom centru Novog Sada, u 21 čas.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.