Izvor: Radio 021, 28.Nov.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Novom Sadu - četvrtak, 28. novembar

Danas u Novom Sadu možete da prisustvujete predstavama, koncertima, kao i izložbama, a u Radio kafeu se organizuje program "Poetsko-muzička kontrakcija".

14 časova

Radovi sa festivala "Trenuci videa" održanog u Marseju biće prikazani od 14 časova u Američkom kutku. O festivalu i odabranim radovima govoriće Andrej Tišma.

18 časova

Film "Papiri na vetru" Huana Taratutoa biće prikazan u Kino sali Filozofskog fakulteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 18 časova.Predstava "Palčica" igra se u Pozorištu mladih, na Maloj sceni, od 18 časova. Trening "Tajne govora tela na društvenim mrežama” organizuje se od 18 časova u Salonu u Radničkoj. Predavanje “Dizajn web i mobilnih aplikacija" počinje u 18 časova, na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment.Promocija zbirke pesama “Peta strana sveta”, Smiljane Božić održava se od 18 časova, u teatronu Spensa.Izložba Aleksandra Stanojevića “Struktura kao portret” otvara se u Ogranku SANU u Novom Sadu u 18 časova.

19 časova

Promocija knjige Milojka Pantića "Nebo se otvorilo" počinje u 19 časova u prostorijama Nezavisnog društva novinara Vojvodine, na Spensu.Serijal koncerata kamerne muzike u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski" nastavlja se koncertom trija “BeoGrac”, koji počinje u 19h.Predstava “Veštice iz Salema” igra se od 19:30h u SNP-u, na sceni “Pera Dobrinović”.O ulozi organizacija civilnog društva u Srbiji biće reči na tribini "Civilno društvo bez civilnog društva", koja u 19 časova počinje u Crnoj kući.Predstava “Predeo sa Argonautima” Frejs teatra Bozen (Italija) biće izvedena u Novosadskom pozorištu/Ujvideki szinhaz, od 19 časova . Predstava se igra u okviru festivala “Synergy”.Dramaturg Nebojša Romčević gost je "Razgovora o scenskom dizajnu" koji u 19h počinju u Scenskoj laboratoriji na Fakultetu tehničkih nauka.Časovi ilustracije i koncept arta Aleksandra Devića u KC “LAB” održavaju se od 19 časova.Svirka Winter fest mozgovi počinje u 19 časova, na Trgu slobode.

20 časova

Duško Domanović i Vladimir Bajić gostuju u Radio kafeu sa svojim programom "Poetsko-muzička kontrakcija". Ovaj nastup biće i promocija njihovog CD prvenca "Live in Dublin". Početak je u 20 časova, a više o nastupu možete pročitati OVDE.Trio “Sentinel” sviraće u restoranu Pasent u Sremskim Karlovcima, početak je u 20:30 časova.Koncert Amire Medunjanin i Vojvođanskog simfonijskog orkestra počinje u 20 časova, u SNP-u, na sceni “Jovan Đorđević”.Promocija romana “Proslava” Damira Karakaša, počinje u 20h u Zenitu. U Planetarijumu se od 20h održava predavanje o satelitima u Sunčevom sistemu. Predavač je Andrej Poljaković.Drugo Quizzard veče u pabu “Dva psa” počinje u 20 časova.Otvaranje takmičenja “Anton Eberst” i koncert zakazani su za 20 časova u Muzičkoj školi "Isidor Bajić".Tribina “Pričajmo o toleranciji” održava se u Bulevar buksu, a počinje u 20 časova.

21 čas

Humanitarna žurka koju udruženi frizeri organizuju u Pabu, počinje u 21 čas. Nastupiće Back door band i Billy King. Duo “Taza” nastupa od 21 sat u Domu b-612.Balašević tribute bend nastupa u Brauhausu, a svirka počinje u 21 čas.

22 časa

Psihomodo pop, jedan od najpopularnijih pank rok bendova bivše Jugoslavije, u okviru turneje na kojoj promoviše novi album "Digitalno nebo", nastupa od 22 sata u Domu kulture.Džon Vesli Majers aka Džejms Leg, jedan od najintrigantnijih predvodnika garažnog roka, nastupiće u klubu Trema od 22 časa.Pero Deformero nastupa u Gerila baru, a svirka počinje u 22h.Bend Osmi dan svira u Lazinom teletu, od  22:30h.Benad Avangardija svira u pabu London, od 22 časa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.