Danas sunčano i relativno toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2009, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i relativno toplo

NOVI SAD - U većem delu Srbije će danas ujutro biti hladno, ponegde se očekuje slab mraz, po kotlinama kratkotrajna magla, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i relativno toplo, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće uglavnom slab, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus dva do šest, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Novom Sadu se danas ujutro očekuje sveže, u nižim delovima kratkotrajna magla. U toku dana pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sunčano i relativno toplo. Duvaće slab, južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od dva do šest, najviša dnevna do 17 stepeni.

U nedelju naoblačenje, u većini mesta i dalje suvo, samo je ponegde moguća kratkotrajna slaba kiša.

U ponedeljak će biti umereno oblačno i suvo. Od utorka do petka ujutro sveže, ponegde sa maglom, danju pretežno sunčano. U iduću subotu naoblačenje i zahlađenje, a ponegde će padati kiša.

Zadržava se relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hroničnih bolesnika. Mogući su zamaranje, glavobolja i bolovi u kostima kod osetljivih osoba, pa se savetuje smanjenje fizičkih napora i adekvatno odevanje tokom dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.