Izvor: Radio 021, 18.Jul.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas slabiji pritisak vode na bačkoj strani Novog Sada, na pojedinim lokacijama ispira se mreža

Pritisak vode u Novom Sadu biće smanjen danas, 18. jula, jer radnici "Vodovoda i kanalizacije" menjaju cev između nove filter stanice i Fabrike vode.

Kako je saopšteno u tom preduzeću, zbog ovih, neophodnih radova, danas (četvrtak) će tokom dana bačka strana grada imati niži pritisak u distributivnom vodovodnom sistemu.

"Na rubnim delovima mreže i višim spratovima stambenih zgrada, bez hidropaka, moguć je i nestanak vode", navode u "Vodovodu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Normalizacija se očekuje danas, do večernjih sati.

"Zbog dotrajalosti cevi, došlo je do curenja na spoju s meračem protoka. Zbog toga su radovi na otklanjanju havarije urgentni", kažu u "Vodovodu" i apeluju na građane da imaju strpljenja za novonastalu situaciju.

Zbog radova na menjanju cevi između nove filter stanice i Fabrike vode koji su završeni tokom noći, danas će se ispirati vodovodna mreža na nekoliko lokacija. Kako navode u "Vodovodu", ispiranje mreže može dovesti do pada pritiska u tim delovima vodovodne mreže, kratkog zamućenja vode kao i izlivanja veće količine vode na javnim površinama.

Ispiranje će se obaviti na sledećim lokacijama:

- MZ "Bistrica", Braće Dronjak 11

- Temerinska pijaca,

- Najlon pijaca

- Javna česma na Bulevaru Jovana Dučića

- MZ "Stepanovićevo", Vojvode Stepe Stepanovića 112

- MZ "Kisač", Slovačka 10

- Javna česma kod Indeksovog stadiona

- Studentski dom "Veljko Vlahović", dr Sime Miloševića 8,

- KCV, Klinika za očne bolesti

- KCV, Klinika za bolesti uva, grla i nosa.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.