Izvor: Novine novosadske, 29.Avg.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sednica Skupštine grada

Mnogo brže nego što je očekivano, zakazana je vanredna sednica Skupštine grada Novog Sada, na kojoj će se raspravljati o smeni vlasti u Novom Sadu.
Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov je saopštila da će se sednica Skupštine grada Novog Sada održati danas u 13:30 časova i to u zgradi Skupštine Vojvodine.
U saopštenju predsednice Skupštine se navodi da je sednica zakazana po zahtevu 34 odbornika koji su zahtev predali Službi Skupštine grada u utorak, 28. avgusta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << /> Predsednica Skupštine je navela da će se sednica održati u Velikoj sali Skupštine Vojvodine, s obzirom da se Velika sala Skupštine grada renovira i da u njoj ne postoje uslovi za održavanje sednica gradskog parlamenta.
24 sata

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.