Danas počinje sa radom odeljenje policije na Novom naselju

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje sa radom odeljenje policije na Novom naselju

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i načelnik novosadske policije Siniša Radaković danas će prisustvovati početku rada Policijskog odeljenja na Novom naselju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je ranije danas načelniku novosadske Radakoviću da sutra pošalje jedno policijsko odeljenje na Novo naselje. On je na taj način odgovorio na apel člana Pokrajinskog saveta za bezbednost Aleksandra Grmuše iz Demokratske stranke, koji je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se o otvaranju policijske stanice na Novom naselju daju različita obećanja iz Vlade Srbije u poslednjih sedam-osam godina.

S druge strane, načelnik policije kaže da je situacija na Novom naselju bolja otkako u poslednjih godinu dana svakodnevno tim delom grada patroliraju mešovite patrole policije i žandarmerije. On je dodao da treba uložiti oko 100.000 evra za prostor koji je od ranije namenjen za policijsku stanicu na Novom naselju, a u kojem je trenutno smeštena pogranična policija.

Pitanje otvaranja policijske stanice na Naselju postavljeno je ministru policije koji je danas prisustvovao Sednici pokrajinskog saveta za bezbednost gde je predstavio Izveštaj o stanju javne bezbednosti na području Vojvodine za 2014. godinu.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Otvoreno odeljenje policije na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2015, 11:17

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Siniša Radaković prisustvovali su danas početku rada Policijskog odeljenja na Novom naselju u Ulici Stevana Hladnog...Vučević je izrazio zahvalnost ministru Nebojši Stefanoviću i načelniku PU u Novom Sadu Siniši...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.